Limburgse ondernemersgeschiedenis | F.L. Kamps’ Wijnhandel in de 18e eeuw.
827
post-template-default,single,single-post,postid-827,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

F.L. Kamps’ Wijnhandel in de 18e eeuw.

25 apr F.L. Kamps’ Wijnhandel in de 18e eeuw.

J.F.R. Philips, ‘Familieperikelen van een Maastrichtse wijnhandelaar, een relaas over zijn achttiende-eeuwse bedrijfsvoering’, in: Studies over de sociaal-economische geschiedenis van Limburg (1996), 79-113. Lees hier het hele artikel.

Bent u geïnteresseerd in de genealogie van de familie Kamps? De volgende link verwijst u naar de website over de geschiedenis van de familie Marres/Mares waarin de familie Kamps als verwant geslacht is opgenomen. Lees hier meer.