Limburgse ondernemersgeschiedenis | Een huwelijksketting rond de pottenbakkersschijf in Tegelen
914
post-template-default,single,single-post,postid-914,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Een huwelijksketting rond de pottenbakkersschijf in Tegelen

Een huwelijksketting rond de pottenbakkersschijf in Tegelen

Naar aanleiding van de lezing die Marcel Dings gaf tijdens het voorjaarssymposium, is er nu ook een artikel geplaatst over een huwelijksketting rond de pottenbakkersschijf in Tegelen. Dit artikel is oorspronkelijk in 1997 in de Buun gepubliceerd, het cultuur-historisch kwartaalmagazine voor Venlo, Blerick en Tegelen. Graag brengen we het artikel onder uw aandacht.

Marcel Dings: een huwelijksketting rond de pottenbakkersschijf