Limburgse ondernemersgeschiedenis | Inventaris van het archief van de N.V. Maatschappij Carisborg
1168
post-template-default,single,single-post,postid-1168,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Inventaris van het archief van de N.V. Maatschappij Carisborg

Inventaris van het archief van de N.V. Maatschappij Carisborg

Mes inventariseert in dit artikel het archief van de N.V. Maatschappij Carisborg, voorheen de N.V. Maatschappij tot Exploitatie van Bruinkoolvelden Carisborg te Rotterdam, 1917-1968.

De bijgevoegde link verwijst u naar het artikel ‘Inventaris van het archief van de N.V. Maatschappij Carisborg, voorheen de N.V.¬†Maatschappij tot Exploitatie van Bruinkoolvelden Carisborg te Rotterdam, 1917-1968’ uit het jaarboek van het Sociaal Historisch Centrum Limburg, jaargang 1980. Lees hier meer