Limburgse ondernemersgeschiedenis | Vaart en handel op de Maas vanaf de Middeleeuwen tot het einde van de achttiende eeuw
1163
post-template-default,single,single-post,postid-1163,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Vaart en handel op de Maas vanaf de Middeleeuwen tot het einde van de achttiende eeuw

Vaart en handel op de Maas vanaf de Middeleeuwen tot het einde van de achttiende eeuw

Roebroeck beschrijft in dit artikel de ontwikkeling van de vaart en handel op de Maas vanaf de Middeleeuwen tot het einde van de achttiende eeuw.

De bijgevoegde link verwijst u naar het artikel ‘Hoe hebben vaart en handel op de Maas zich ontwikkeld vanaf de Middeleeuwen tot het einde van de achttiende eeuw?’ uit het jaarboek van het Sociaal Historisch Centrum Limburg, jaargang 1970. Lees hier meer