Limburgse ondernemersgeschiedenis | Bedrijfgeschiedenis en archiefinventaris Henri de Beaumont’s Metaalindustrie N.V.
1345
post-template-default,single,single-post,postid-1345,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Bedrijfgeschiedenis en archiefinventaris Henri de Beaumont’s Metaalindustrie N.V.

Bedrijfgeschiedenis en archiefinventaris Henri de Beaumont’s Metaalindustrie N.V.

In onderstaande artikelen beschrijft J.M.L.A. de Beaumont de geschiedenis van Henri de Beaumont’s Metaalindustrie N.V. en inventariseert W.A.A. Mes het archief van diezelfde onderneming.

 

  • J.M.L.A. de Beaumont, ‘Bedrijfsgeschiedenis Henri de Beaumont’s Metaalindustrie N.V. Maastricht, 1883-1973’ in Studies over de sociaal-economische geschiedenis van Limburg 26 (1981), 63-87. Zie: Henri de Beaumonts metaalindustrie N.V.

 

  • W.A.A. Mes, ‘Inventaris van het archief van Henri de Beaumont’s Metaalindustrie N.V. en voorgangers, gevestigd te Maastricht,’ Studies over de sociaal-economische geschiedenis van Limburg 26 (1981), 89-109. Zie: Inventaris Henri de Beaumonts metaalindustrie N.V.