Limburgse ondernemersgeschiedenis | [Nieuws] Stenen en pannen: Geschiedenis en inventarisatie van de grofkeramische industrie in Limburg.
2009
post-template-default,single,single-post,postid-2009,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

[Nieuws] Stenen en pannen: Geschiedenis en inventarisatie van de grofkeramische industrie in Limburg.

[Nieuws] Stenen en pannen: Geschiedenis en inventarisatie van de grofkeramische industrie in Limburg.

Op 18 mei 2017 verschijnt op initiatief van de Stichting Werkgroep Industrieel Erfgoed Limburg (WIEL) het boek Stenen en pannen: Geschiedenis en inventarisatie van de grofkeramische industrie in Limburg. Dit rijk geïllustreerd boek is geschreven door Marcel Dings, een kenner bij uitstek van de historie en tegenwoordige staat van die industrietak. Zie de volgende link voor een folder met meer informatie en de mogelijkheid voor het plaatsen van een pre-order: Stenen en Pannen