Limburgse ondernemersgeschiedenis | zaterdag 10 november 2018, excursie industrieel erfgoed van de grofkeramiek
2583
post-template-default,single,single-post,postid-2583,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

zaterdag 10 november 2018, excursie industrieel erfgoed van de grofkeramiek

zaterdag 10 november 2018, excursie industrieel erfgoed van de grofkeramiek

Op zaterdag 10 november 2018 organiseert WIEL (Werkgroep Industrieel Erfgoed Limburg), in samenwerking met COOL (Commissie Geschiedenis van Ondernemers en het Ondernemen in Limburg van het LGOG/ SHCL), een excursie langs drie belangrijke overblijfselen van het grofkeramische verleden van Noord- en Midden-Limburg.

Voor meer informatie, zie de aankondiging (klik hier).